Clubture

Gdje si KUMe?

Nositelj
Nova Grupa (kazališna družina)
Partneri
Udruga za promoviranje humanosti i urbane kulture - HUK, Kufer (kazališna skupina), Koalicija udruga mladih - KUM, Udruga građana Spirit, Gorička alternativna scena, Kulturna alternativna mladež Požege, Kulturni centar mladih (Kutina), Centar mladih Belišće
Godina
2003
Mjesta
Knin, Split, Velika Gorica, Rijeka, Požega, Koprivnica, Belišće, Kutina

Knin - Prvo gostovanje Nove Grupe u Kninu bilo je povezano s premijernim nastupom novog kninskog alternativnog kazališta Art Chicken. U Domu HV-a, 1. lipnja Art Chicken je izveo predstavu “Ubojstvo u vikariji Twicknam”, a Nova Grupa predstavu “Philip Glass kupuje komad kruha”.

Split - U Domu mladih 2. lipnja koncert su održali zagrabački bendovi Zvonko & Gradski Ured Za Kulturu i splitski bend Lokva.

Velika Gorica - U Klubu 100 5. lipnja održana je slam večer ne kojoj je nastupilo 11 pjesnika i pjesnikinja.

Knin - U Domu HV-a 9. lipnja nezavisna kazališna družina KUFER izvela je predstavu “Karlovac – (k)raj na Zemlji”.

Rijeka - U Klubu Spirit 14, lipnja održana je večer slam poezije na kojoj je nastupalo 8 pjesnika i pjesnikinja.

Požega - U klubu Harlekin 20. lipnja održani su koncerti bendova “Bez inspiracije” (Požega) i “Zvonko & GUZK” (Zagreb) te performans i koncert grupe “Dekubitus” (Zagreb).

Koprivnica - Ispred kluba i u klubu Kuglana 2 u Koprivnici 22. lipnja održana je slam večer s 10 pjesnika i pjesnikinja i solo koncert Orfeja iz Zagreba.

Belišće - U prostorijama Centra mladih u Belišću 25. lipnja održana je slam večer na kojoj je nastupalo 8 pjesnika i pjesnikinja. Solo koncert imao je i Orfej.

Koprivnica - U Kuglani 2 u Koprivnici 28. lipnja održan je koncert benda “Zvonko & Gradski Ured Za Kulturu” i performans Nove Grupe “7 tableta za spavanje”.

Kutina - U centru grada Kutine 1. srpnja u sklopu Kutinskog ljeta održani su koncerti kutinskog benda “James, James who?” i zagrebačkog benda “Zvonko & GUZK” (Zagreb) te performans Nove Grupe “7 tableta za spavanje” i modna revija lokalnih dizajnera.

Rijeka - U klubu Spirit 3. srpnja izvedena je predstava “Karlovac – (k)raj na Zemlji”.

Split - U klubu Ghetto 6. srpnja održana je slam večer na kojoj je nastupilo 7 pjesnika.

Knin - U Jazz klubu 7. srpnja održao se veseo, subverzivan, zabavan i glasan dogadjaj - slam večer na kojoj je nastupilo 6 pjesnika.

Kutina - U gradskoj kino dvorani u Kutini 10. listopada izveden je predstava “Karlovac – (k)raj na Zemlji”, a koncerte su održali zagrebački bend “Bilk” i splitski “Leut Magnetik”.

Belišće - U osnovnoj školi ''Belišće'' 18. listopada gostovala je predstava “Karlovac – (k)raj na zemlji”.

Kutina - U klubu ''Kuća'' 23. listopada održana je slam večer.

Koprivnica - U Kuglani 2 izvedena je 22. studenog predstava “Karlovac – (k)raj na Zemlji” nezavisne kazališne družine KUFER.

Velika Gorica - Posljednje gostovanje u sklopu Clubture programa ostvareno je u Velikoj Gorici 13. prosinca. U maloj dvorani doma Galženica izvedena je predstava “Karlovac – (k)raj na Zemlji” nezavisne kazališne družine KUFER.