Clubture

Metamedia Mobile

Nositelj
Udruga za razvoj audio-vizualne umjetnosti - Metamedij
Partneri
Udruga I, Labin Art Express XXI, Građanska organizacija za kulturu - GOKUL, Udruga građana Spirit
Godina
2003
Mjesta
Poreč, Labin, Rijeka, Desinić

Poreč - U sklopu Metamedia Mobile u Atelieru I održane su radionice DJ-inga, te produkcije glazbe na PC-u u sklopu kojih se vježbalo u radu sa gramofonima i pločama u tehnici miksanja «beat to beat», dok se na računalima radilo u programima Reason i Cubase koji predstavljaju značajne alate za rad glazbe na kućnom PC-u. Nakon edukativnog dijela programa održan je i glazbeno scenski performance uz nastup DJ-eva: Cube i Marino, live acta elektronske glazbe Morski te VJ Illectrica i uv dekoraciju Elene Brnjac.

Labin - U KUC Lamparni u Labinu su održane radionice iz VJ-inga, te prezentacije videa na PC-u. Nakon radionice održana je prezentacija cd roma Media Mediterranea 4. Nakon edukativnog dijela programa održan je i glazbeno scenski performance uz nastup DJ-eva: Cube i Marino, live acta elektronske glazbe Morski te VJ Illectrica i uv dekoraciju Elene Brnjac.

Rijeka - U klubu udruge Spirit u Rijeci održane su radionice iz Dj-inga te produkcije glazbe na PC-u u sklopu kojih se vježbalo u radu sa gramofonima i pločama u tehnici miksanja «beat to beat», dok se na računalima radilo u programima Reason i Cubase, koji predstavljaju značajne alate za rad glazbe na kućnom PC-u. Nakon edukativnog dijela programa održan je i glazbeno scenski performance uz nastup DJ-eva: Cube i Marino, live acta elektronske glazbe Morski te VJ Illectrica i uv dekoraciju Elene Brnjac.

Poreč - U Atelieru I održane su radinice VJ-inga te prezentacije videao na PC-u u kojima su predstavljene značajni VJ alati za rad na kućnom PC-u kao Resolume i Visual jockey. Nakon radionice održana je prezentacija cd roma Media Mediterranea 4. Održan je i glazbeno scenski performance uz nastup DJ-eva: Cube i Marino, live acta elektronske glazbe Morski te VJ Illectrica i uv dekoraciju Elene Brnjac.