Clubture

END-east side story

Nositelj
Klub Nessi
Partneri
PUŽ - Pokret urbanog življenja
Godina
2003
Mjesta
Osijek, Vinkovci, Županja

Osijek i Vinkovci - U Clubu Nessi u Osijeku (29. 8.) i u MKC Walkow u Vinkovcima (30. 8.) postavljena je izložba slika Matrix posvećena elektroničkim medijima, izveden je perormance studentske skupine Poetry, a potom su koncerte održali bendovi Dogo Argentino (Os) i Monitr (Žu).

Vinkovci i Osijek - U Mkc Walkow u Vinkovcima (17.10.) i u Klubu mladih AGI-ja u Osijeku (18.10.) održan je jazz koncert benda Free Style. Udruga AGI održala je tribinu o značaju ulaska Hrvatske u Europsku uniju. Osim zanimljivog i pristupačnog izlaganja, predstavljene su i brojne ilustracije koje su radili mladi umjetnici (Kiwi), uglavnom u tehnici crteža.

Osijek i Vinkovci - U Klub mladih AGI-ja u Osijeku (14. 11.) i u MKC Walkow u Vinkovcima (15. 11.) koncerte su održale grupa Stage 3 i mladi band To Chaos, a predstavljena je izložba mladih autora okupljenih pod nazivom Kiwi te je održana tribina kultura prirode.

Osijek i Županja - U klubu Voodoo u Osijeku (3. 12) i u Klubu Park u Županji (5. i 6. 12.) predstavljena je ižlozba unikatnih svjetiljaka Let*s Your Dark Shine, održan je Team performance Mihalicka, a koncerte su održali osječki bendovi Cog i More.

Osijek i Županja - U Voodoo klubu u Osijeku (18.12.) i u klubu Park u Županji (20.12.) predstavljen je Dop magazin iz Koprivnice, održana je tribina o izdavaštvu te je oodržan koncert The Knuckleheads (Vk).

Županja i Osijek - U klubu Park u Županji (23.12.) i u klubu Voodoo u Osijeku (24.12.) održan je koncert Mrak Dojke (OS), postavljena je izložba futurističkih slika “Dana”.

Županja i Osijek - U klubu Park u Županji (26. 12.) održan je koncert benda Jazz fussion.