Clubture

WARP - Večer autorskih radova i performancea

Nositelj
Eksperimentalna slobodna scena - EKScena
Partneri
Prostor Plus, Udruga za razvoj audio-vizualne umjetnosti - Metamedij
Godina
2003
Mjesta
Pula, Zagreb

WARP - večer autorskih radova i performancea su večeri u kojima se mladi zagrebački autori predstavljaju publici van Zagreba, a mlade autore koji ne rade u Zagrebu zagrebačkoj publici zauzvrat ugošćuje EKS scena. WRAP želi uključiti zainteresirane u aktivno promišljanje plesa van elitističkih, strogo umjetničkih okvira, a u smislu daljnje decentralizacije postojeće plesne scene i s dugoročnim ciljem da se takvi izvedbeno/edukacijski plesni projekti nastave u sredinama gdje su započeti, te nastave samostalno funkcionirati.

Pula - Plesna predstava «Oprosti sam malo» održana je 5. kolovoza u prostoru kazališne družine Dr. inat u kompleksu vojarne K. Rojca u okviru festivala Media Mediterranea 05.

Pula - Multimedijalni performance «orangecut» održan je 11. kolovoza u dvorišnom prostoru vojarne K. Rojca. u okviru festivala Media Mediterranea 05.

Zagreb - Projekcija plesnog videa «Trsatske stube» u produkciji Prostora+ je premijerno prikazana u klubu za net. kulturu mama. Šestero autora/izvođača, umjetnički voditelj udruge Branko Žak Valenta i koautorica i montažerka videa Danica Mračević su kao gosti večeri prezentirali dosadašnji rad Udruge za izvedbene umjetnosti «Prostor plus» iz Rijeke pred punom dvoranom kluba.

ODABIR VREMENSKOG PERIODA
Pretraga po mapi Pretraga prema kategorijama
^