Clubture

Ja sam dio scene!

Nositelj
ViBRa
Partneri
Vukovarska udruga kulturnog aktivizma - VUKA, KA - Matrix - Udruga za društveni razvoj, Građanska organizacija za kulturu - GOKUL
Godina
2015
Mjesta
Zabok, Osijek, Karlovac

Namjera turneje je kroz nastup u uličnim javnim prostorima skrenuti pažnju na važnost kulturnih događanja kroz poticanje sudjelovanja u njima. Performerski tim Beat Busters istražuje nove oblike stvaranja glazbe i uključivanja publike u zajedničko muziciranje tako da na posjećenim mjestima u gradu izvodi performanse u kojima sudjeluje publika. Performeri se gibaju kroz publiku, dijele i lijepe naljepnice s porukama koje pozivaju na aktivno uključivanje građanstva u kulturne aktivnosti i događanja.

Zabok - ulični performansi Beat Bustersa uz dijeljenje i ljepljenje naljepnica i plastičnih banera na Trgu Ksavera Šandora Gjalskog kao najava "X. Sajmu kulture Zabok"

Osijek - nastup Beat Bustersa uz dijeljenje i ljepljenje naljepnica i plastičnih banera u klubu Epic te šetnja performera centrom grada u okviru "VUBass festivala"

Karlovac - perfomans "Beatbusting Sensors" Beat Bustersa uz dijeljenje i lijepljenje naljepnica i plastičnih banera na Šetalištu dr. Franje Tuđmana u okviru "Sajma udruga Karlovac 2015"